Öntözőrendszer

Öntözőrendszerek szakszerű telepítését vállaljuk.  Hunter, Rain Bird, Toro rendszereket telepítünk. Tavasszal beüzemeljünk,  télen víztelenítünk. Sajnos a klímaváltozás miatt elengedhetetlen az öntözőrendszer telepítése. Az évi 600-660 mm csapadék eloszlása megváltozott. A klíma változás miatt kialakult a forró csapadék szegényes nyár, ami következtében a kertünk rendszeres öntözés nélkül nem él meg. Szükséges és elengedhetetlen az öntözőrendszerek telepítése.

Szélsőségek felé tolódik el az időjárásunk.

 

Öntözőrendszer használatát is meg kell tanulnunk. Nem csak előnye, de hátrányt is gyorsan csinálhatunk, ha nem értünk hozzá!

Sose öntözzünk este. Mindig hajnalban öntözzünk! Egy nap egyszer!  Ha kevés vizet adunk a pázsitnak pusztán spórolásból a fű gyökérzete nem fog mélyre lehatolni. Sajnos így egy napi öntözés elhagyása a nyári nagy melegben a pázsit pusztuláshoz vezethet.

Bő mennyiségű vizet juttassunk ami akár több napra elegendő lesz!

Budapesten a vizek kemény pH-uak. Ezért gyakran vízkövesednek el az öntözőfejek, szűrők.

Figyeljünk a rendszeres karbantartásra és bízzuk szakemberre a karbantartást!

Cégünk Hunter és Rain Bird márkákkal dolgozik.

Régi rendszerek átépítésével, bővítésével is foglalkozunk. Régi szórófejeket kicseréljük, új víztakarékos fejekre. A jelenlegi szórófejekben már van tömítő gyűrű így nem folynak a nyakuknál, mint a régiek. Nem öntözz feleslegesen.
Öntözőrendszereket telepítünk az egész országban. Kiemelt térség Pest megye.
Márkák között választhat. Rain Bird, Hunter, Toro.